Home » Divat » Egy kiváló laptop játékra és utazásra – Acer Travelmate P645

Egy kiváló laptop játékra és utazásra – Acer Travelmate P645

Az elsősorban üzleti célokra készült Acer laptop, a Travelmate P645 egy rendkívül erős hardvert kínál egy vékony és könnyű dizájnban, így már az első pillantásra meghozza az ember kedvét a használathoz. A Core i7 processzor gondoskodik az akadástól mentes működésről, és az üzleti felhasználás mellett remekül megbirkózik a legújabb játékokkal is.

Dizájnt tekintetében ez a Acer laptop hű marad a nevéhez: valóban egy olyan készülékről van szó, amely kiváló társ az utazáshoz. Rendkívül vékony, ezért könnyen befér a táskába, és a súlya is megfelelő, így hosszú távon sem macerás cipelni. A matt borítású gépház igényes anyagokból készült, ezért nem csak látványra, de tapintásra is rögtön világossá válik, hogy egy minőségi készülékről van szó. A minimalista dizájn bármilyen alkalomhoz jól mutat, legyen szó üzleti tárgyalásról, otthoni vagy iskolai felhasználásról. Kinyitás után a billentyűzet és az érintőpanel terén is látható az igényes kialakítás – utóbbi még ujjlenyomat olvasóval is el van látva, így nagyobb biztonságban tudhatjuk a gépünket. Ez azonban még nem minden: a ProShield alkalmazásnak köszönhetően különféle módokon óvhatjuk meg a laptopot attól, hogy illetéktelenek használják. Jelszóval védhetjük le a BIOS beállításokat, sőt, akár specifikus csatlakozókat is letilthatunk.

Ha pedig már itt tartunk, csatlakozókban nem szűkölködik ez az Acer laptop. Az Ethernet, VGA, HDMI, USB 3.0, valamint fejhallgató és mikrofon bemenetek a bal oldalon találhatóak meg. A jobb oldalon továbbá két további USB 3.0 port is elhelyezkedik.

Az Acer Travelmate P645 egy 1920 x 1080 pixel megjelenítésére képes, IPS LCD kijelzőt kapott, amely rendkívül szép minőségben jeleníti meg az aktuális HD játékokat és filmeket. Ami hátrány lehet egyeseknek, hogy a képernyő nem használható érintésvezérléssel, ami manapság egy egyre divatosabbá váló funkció.
Ezt leszámítva azonban kiváló választása az Acer laptopja, amely külsőben és belsőben sem marad el a hasonló kategóriában lévő versenytársaitól, azonban azoknál sokkal jobb áron érhető el.